kuva-aihe-kytiksessa2.jpg

Sihvari Oy on perustettu vuonna 2002 Korpilahdella nykyisen Jyväskylän alueella. Toimitusjohtaja Ari Sihvonen osti sukupolvenvaihdoksessa kahden auton jätehuoltoyrityksen hoitaakseen. Pian tieto ammattitaitoisesta ja luotettavasta palvelusta levisi ja kysynnän kasvaessa toiminta on laajentunut. Vuonna 2005 tehty urakointisopimus Jyväskylän kaupungin kanssa toi nopeasti lisää kasvua ja näkyvyyttä Keski-Suomeen. Vantaa toimipisteen avautuminen tammikuussa 2012 toi Sihvarin palvelut myös pääkaupunkiseudulle.

Jätehuoltoa aamusta iltaan

Sihvari työllistää 100 henkilöä eri puolilla Suomea. Pääkaupunkiseudun ja Keski-Suomen lisäksi toimintaa on mm. Kuopion ja Kymenlaakson alueella. Näkyvintä mainosta ovat 45 jäteautoa, jotka pitävät ympäristöä puhtaana aamusta iltaan ja tuottavat asiakkaiden tarpeiden mukaisia palveluja.

Jokainen asiakas on meille tärkeä

Sihvarin palvelut perustuvat yksilölliseen ja asiakaslähtöiseen suunnitteluun ja toteutukseen. Menestystekijät muodostuvat kolmesta seikasta; asiakaslähtöisyydestä, tehokkuudesta ja kehitystyöstä. Jokainen asiakas on meille tärkeä, ja pienenä yrityksenä pystymme nopeisiin päätöksiin. Ymmärrämme palvelun laadun tärkeyden ja pystymme nopeisiin päätöksiin asiakkaan tarpeen muuttuessa.

Haluamme olla paras

Sihvari haluaa olla ympäristöhuollon paras toimija Suomessa niin asiakkaiden, työntekijöiden kuin yhteiskunnankin kannalta. Sihvari suhtautuu kunnianhimoisesti asiakaspalveluun ja asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä.