kuva-aihe_auto.jpg

Myymme sekä vuokraamme laadukkaita Sulo- ja Weber-jäteastioita. Astioilla on valmistajan antama 5 vuoden materiaali- ja valmistustakuu. Varastostamme löytyvät astiakoot 140 l, 240 l, 360 l ja 660 l ja värit harmaa, ruskea, vihreä ja punainen. Muita kokoja ja värejä on saatavilla tilauksesta. Meiltä löytyy myös lukolliset tietosuojamateriaalin keräykseen tarkoitetut astiat.

Osta tai vuokraa

Voit tarpeesi mukaisesti joko ostaa tai vuokrata astian. Vuokrausaika voi olla päivästä useampaan vuoteen. Vuokraus on hyvä valinta silloin, kun toiminta on tilapäistä, lyhytaikaisempaa tai vaikkapa silloin, kun kiinteistössä kartoitetaan jätehuollon ja kierrätykseen soveltuvia astioita käytännön kokeilulla. Pienastian vuokrahinta on 0,10 € - 0,33 € / vrk riippuen astian koosta ja käyttötarkoituksesta.

Jatkuvaan käyttöön jäteastian ostaminen on käyttäjän kannalta taloudellisesti kannattavampi vaihtoehto. Tilauksesta toimitamme jäteastian kiinteistölle, mutta halutessasi voit myös noutaa astian toimipisteestämme. Hankkiessasi jäteastian meiltä tarroitamme sen käyttötarpeen mukaisesti. Lajittelutarra jäteastiassa helpottaa astian käyttäjiä lajittelemaan jätteet oikein.

Tarkoituksenmukaiset keräilyvälineet säästävät rahaa ja ympäristöä

Kun jätettä tai kierrätettävää materiaalia tulee isompia määriä, on suositeltavaa hankkia isompi ja tarkoituksenmukaisempi keräysväline. Kauttamme voi ostaa tai vuokrata mm. etulastaussäiliöitä (4 - 8 m3), pikakontteja (4 - 10 m3), syväkeräyssäiliöitä (0,3 - 5 m3), puristinlaitteita ja -kontteja (8 - 30 m3) sekä erilaisia paalaimia.

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi jätehuoltotuotteet; mm. maatuvat biokeräyssäkit, isot sisäsäkit jäteastioihin ja syväkeräyssäiliöihin, muovinkeräyssäkit ja -telineet. Valikoimastamme löytyvät myös kaikki vaarallisten aineiden keräämiseen tarkoitetut välineet. Jäteastioiden lisäksi saat kauttamme mm. akku- ja loisteputkilaatikot, tynnyrit ja IBC-kontit nesteiden keräykseen. Palveluvalikoimasta löytyy myös keräilyvälineiden varaosat sekä asennus-, huolto- ja korjaustyöt.

Tarkoituksenmukaiset keräilyvälineet luovat perustan ympäristöä sekä rahaa säästävälle jätehuollolle. Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin kartoitetaan yhdessä tarpeenne!