kuva-aihe_kaupungissa.jpg

Sihvarin palvelut perustuvat yksilölliseen ja asiakaslähtöiseen suunnitteluun ja toteutukseen. Menestystekijät muodostuvat kolmesta seikasta; asiakaslähtöisyydestä, tehokkuudesta ja kehitystyöstä.

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Lunastamme asiakkaan luottamuksen ottamalla vastuuta ja pitämällä lupauksemme. Asiakkaan näkökulmasta jätehuolto on helppoa, ulkoistettua asiantuntijuutta, jolloin asiakkaalle jää aikaa keskittyä omaan liiketoimintaansa. Pienenä yrityksenä ymmärrämme laadun tärkeyden ja pystymme nopeisiin päätöksiin asiakkaan tarpeen muuttuessa.

Sopivat ratkaisut jätehuoltoon yrityksille ja kotitalouksille

Palvelemme sekä yrityksiä että kotitalouksia ammattitaitoisesti. Meiltä saat niin yksittäisen lokakaivon tyhjennyksen kuin kaikki yritysten tarvitsemat ympäristöhuoltopalvelut. Asiantunteva henkilökuntamme neuvoo ja opastaa mielellään, jotta löydämme yhdessä teille sopivat ratkaisut.

Sihvari haluaa olla ympäristöhuollon paras toimija Suomessa

Sihvari haluaa olla ympäristöhuollon paras toimija Suomessa niin asiakkaiden, työntekijöiden kuin yhteiskunnankin kannalta. Koko organisaatiomme suhtautuu asiakaspalveluun kunnianhimoisesti ja asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä.

Tutustu palveluvalikoimaamme oheisista linkeistä. Peruspalveluiden lisäksi räätälöimme asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja. Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään teille sopiva ympäristönhuollon ratkaisu!